Yhteystiedot

Etelä-Savon Urheiluakatemia
Moinsalmentie 1042
57230 Savonlinna

Toiminnanjohtaja
Sami Piisilä
GSM +358 (0)447456443
Email: sami.piisila@tanhuvaara.fi

Koordinaatio Mikkeli
Kimmo Liukkonen
gsm. +358 (44)7165776
kimmo.liukkonen@juniori-jukurit.fi


Etelä-Savon Urheiluakatemian hallinto muuttuu

17.5.2017 10:42

 

Etelä-Savon Urheiluakatemian hallinto muuttuu

Etelä-Savon Urheiluakatemian tavoitteena on yksittäisen urheilijan kokonaisvaltaisen valmentautumisen kehittäminen ja sovittaa yhteen kilpaurheilua harrastavien nuorten opiskelu ja kilpaurheilu. Lisäksi tavoitteena on akatemiavalmennuksen ja seuravalmennuksen ja lajien välisen yhteistyön tiivistäminen.

Etelä-Savon Urheiluakatemia käynnistyi Etelä-Savon ELY-keskuksen hankerahoituksella vuonna 2008. Hanketta on hallinnoinut Tanhuvaaran urheiluopisto.

Akatemiatoimintaa toteutetaan Mikkelissä tarjoamalla yleistaitovalmennusta 7 lk:n oppilaille ja lajivalmennusta 8 luokan oppilaista lähtien 2. ja 3. asteen opiskelijoille.

Akatemiatoimintaa toteutetaan Savonlinnassa tarjoamalla yleistaitovalmennusta, lajivalmennusta ja tukipalveluita. Savonlinna on mukana Olympiakomitean urheiluyläkouluhankkeessa ja syksyllä 2017 aloittaa toimintansa ensimmäinen urheiluyläkoulun liikuntaluokka, 7 luokalta. Yleistaitovalmennusta, lajivalmennusta ja tukipalveluita tarjotaan 2. ja 3. asteen opiskelijoille ja tätä toimintaa Savonlinnassa hallinnoi ja koordinoi Savonlinnan lyseon lukio.

Tanhuvaaran Urheiluopiston ja Etelä-Savon Liikunnan kanssa on sovittu, että jatkossa akatemian hallinnoinnista vastaa Etelä-Savon Liikunta. 2017-2018 Mikkelin seudulla akatemia toiminnan parissa on 270 urheilijaa ja Savonlinnan seudulla 120 urheilijaa. Jatkossa Etelä-Savon Urheiluakatemian Mikkelin alueen toiminnot toimivat Etelä-Savon Liikunnan alla. Savonlinnan seudulla Etelä-Savon Urheiluakatemia toimii itsenäisesti ja sitä hallinnoi Savonlinnan lyseon lukio.​

Uusimmat uutiset